“Alhamdulillah siapa sangka di usia 40 tahun Allah masih bagi rezeki anak”. Semua ini tak disangka sama sekali selepas pernah mengalami keguguran tahun lalu setelah mendirikan rumah tangga 18 Januari 2020. Itu yang dikongsikan oleh pengacara dan pelakon, Elly Mazlein.

Sebelum ini, khabar gembira ini seolah-olah menjadi teka-teki apabila DJ radio, ‘terlepas cakap’ selepas Elly Mazlein memberitahu berita kehamilan kepadanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 💋SaraAzlan💋 (@iamellymazlein)

Elly Mazlein yang mesra disapa Kak Lina ini difahamkan enggan mengulas lanjut mengenai berita kehamilannya walaupun dah nampak baby bump. Namun, dia hanya meminta agar peminat mendoakan yang baik-baik saja dan akan berkongsi kepada semua apabila semuanya dah ok.

Terbaru, Elly Mazlein memaklumkan berita gembira mengenai kehamilannya di laman Instagram. Tahniah Kak Lina Pom Pom dan suami!

Syukur Alhamdulillah…

IKLAN

Pengacara itu memaklumkan berita kehamilan menerusi laman Instagram dengan meluahkan rasa syukur kerana bakal terima orang baru dalam keluarganya.

Bismillahirrahmannirrahim.. Syukur Alhamdulillah.. InsyaAllah tak lama lagi akan hadir nyawa kecil dalam keluarga kami. Atok akan dapat cucu lagi. Papa akan dapat seorang lagi anak manja dan Kakak Manja akan dapat adik (tapi kakak Manja minta “Sister” mana-mana pun tak apa, hanya mendoakan baby sihat dan dipermudahkan).

IKLAN

Dan Mama tak sabar nak menjaga sesemua nyawa suri hati ini. Alhamdulillah…

Terima kasih semua

Sementara itu, peminat dan rakan artis turut mengucapkan tahniah buat Elly Mazlein dan suami untuk berita gembira ini. Dia turut mengucapkan terima kasih buat peminat yang sentiasa menyokong dan mendoakan yang terbaik buat dirinya.

IKLAN

Terima kasih di atas doa, wahai kesayangan semua. Terima kasih sentiasa bersama saya dari saat getir hingga saat pelangi kebahagian datang menerpa. Doa saya, agar Allah permudahkan urusan anda semua.

Dan akhir sekali jawapan bagi semua soalan adalah? Alhamdulillah, Ya Kak Kepom Pregnant..

Kredit: IG Elly Mazlein

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti or event dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)