Tahniah diucapkan buat penyanyi, Tajul dan isterinya yang telah selamat menimang bayi kedua mereka pada petang Khamis lalu.

Selamat melahirkan seorang cahaya mata lelaki di sebuah pusat perubatan di Kajang, Tajul memaklumkan keadaan anak dan isterinya dalam keadaan baik.

Kata Tajul lagi, anak keduanya itu juga dilahirkan secara normal dengan berat 3kg.

“Alhamdulillah, berkat doa korang semua. Tak sampai 1 jam bertarung nyawa dalam labour room wife Tajul dah selamat bersalin dengan normal.

“Berat anak 3kg, baby boy❤️ sepasang dah dapat,” kongsinya bersyukur dengan rezeki Allah.

Pun begitu kata Tajul, dia cedera di kepala dan terkehel ketika isterinya mengalami kontraksi yang kuat.

IKLAN

“Walaupun kepala aku terkehel tadi, sebab bini aku tarik time contraction dia tengah kuat, nasib baik masih selamat, tengok gambar tepi.

“Nama baby nanti Tajul akan umumkan,” kongsinya lagi.

Melalui entri yang sama juga, Tajul turut berkongsi gambarnya dengan sedikit cakaran di leher akibat tarikan yang kuat isterinya.

IKLAN

Pun begitu, kata Tajul dia bersyukur segalanya dipermudahkan malah turut berterima kasih kepada semua yang membantunya ketika proses kelahiran bayi keduanya itu.

“Terima kasih banyak @kpmckajangplaza bagi service paling terbaik kat kami & bilik VIP yang sangat selesa, dan doctor / nurse / staff banyak membantu,” kongsinya lagi.

Dalam pada itu, meninjau diruangan kapsyen, Instagram Tajul turut dihujani dengan ucapan tahniah daripada rakan selebriti dan juga pengikutnya.

IKLAN

Terdahulu, Tajul mendirikan ruamh tangga bersama isterinya, Nurul Shamieza Eddie pada tahun 2018 dan hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan dengan seorang cahaya mata perempuan, Adriana Carisa yang kini berusia setahun.

Menarik: Seronoknya Hati Berbunga-Bunga, Pertama Kali Dapat Kad Ucapan Hari Ibu, Wawa Zainal Teruja

 

Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti atau event yang dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)

Kredit: @tajulofficial