Ingat lagi tak watak animasi merah jambu, Poppy dan rakannya Branch dalam filem Trolls? Kini mereka kembali lagi tau dengan jalan cerita yang lebih menarik, lucu dan paling penting buatkan anda semua tak duduk diam menari sekali dalam Trolls World Tour!

Filem arahan Walt Dohrn ini dibintangi oleh Anna Kendrick, Justine Timberlake, J Balvin, Rachel Bloom, Flula Borg, Kelly Clarkson, James Corden, Ozzy Osbourne, Anderson Paak, George Clinton dan Mary J.Blige.

Bermula dari kiriman surat dari Queen Barb dari kumpulan Trolls hard-rock, Poppy dan Branch mengetahui satu rahsia yang sekian lama disembunyikan oleh ayahnya, tentang perpecahan suku trolls akibat perbezaan genre musik mereka, iaitu Funk, Country Tekno, Klasik, Pop dan Rock.

IKLAN

Namun, kemunculan puak Rock ini sebenarnya membawa niat jahat untuk menghancurkan segala jenis musik demi menghidupkan dunia rock.

Jadi, bermulalah pengembaraan Poppy, Branch dan rakan-akan lain untuk menyatukan semula semua suku Trolls ini. Agak-agak, berjaya ke Queen Poppy menyatukan kembali semua suku Trolls?

Kalau nak tahu, kenalah tonton di pawagam bermula 12 mac! Eh sebelum tu, buat peminat K-pop, Red Velvet turut ada dalam filem ini tau! Gerenti anda akan terpukau dengan tarian mereka!

Min dah tengok, serius best! Siap ikut menari lagi tau dalam pawagam tu! Haa tunggu apa lagi, jom ajak keluarga pergi tengok bermula 12 Mac ini!

TROLLS harus bersatu untuk menyelamatkan setiap genre muzik! Filem bergenre fantasi/pengembaraan, TROLLS WORLD TOUR membariskan selebriti ternama seperti Anna Kendrick, Justin Timberlake, J Balvin, Rachel Bloom, Flula Borg, Kelly Clarkson, James Corden, Ozzy Osbourne, Anderson Paak, George Clinton, Mary J. Blige sebagai pelakon alih suara.Eh selain tu, buat peminat Kpop, katanya Red Velvet bakal membuat kemunculan dalam filem arahan Walt Dohrn ni. Betul ke? Semuanya akan terjawab pada 12 Mac ini! Jangan lupa tonton! #MYTrollsWorldTour

Posted by Pa&Ma on Tuesday, 3 March 2020