Isteri mana yang tak gembira kalau suami buat kejutan untuk dirinya. Namun, dalam rasa teruja kadang-kadang tetap terselit rasa curiga kalau suami buat perkara yang pelik-pelik. Begitu juga dengan perkongsian video Azuan Noor di laman Facebooknya.

Dalam video tersebut, kelihatan isterinya sedang mengaji dan dia datang membawa suprise. Walaupun isterinya kurang selesa dirakam, tetapi suami ini tetap meneruskan ‘agendanya’ meminta isteri memilih sama ada Yes atau No.

Artikel Menarik: [Tak Dapat 5 Waktu, Cari Masa Untuk Maghrib & Isyak. Solat Bersama, Kuatkan Rasa Cinta Suami Isteri]

Masih ragu-ragu dengan permintaan suaminya, kerana si isteri beranggapan suami mahu kahwin lain. Sambil ketawa, si suami meminta isterinya membuat pilihan. Pada awalnya si isteri memilih Yes tetapi bertukar kepada No.

IKLAN

Jom, tonton video kebahagiaan pasangan ini. Mana tahu, boleh beri idea kepada suami-suami di luar sana nak buat kejutan untuk isteri kan?

Rupa-rupanya, si suami menghadiahkan sebentuk cincin emas! Terkejut tapi teruja, si isteri berseloroh tahun hadapan kena tambah anak lagi dan suami menyatakan persetujuannya. Dalam video ini juga dapat dilihat si isteri sebak tetapi seperti menahan air matanya. Lantas dia meminta untuk bersalaman dengan si suami.

IKLAN

Selain sikap romantik suami ini yang menjadi perhatian warga maya, tetapi perbualan antara kedua-duanya yang lucu juga membuatkan video ini tambah menarik. Ketika artikel ini ditulis, video ini telah menerima lebih 20k likes dan 13k komen.

Artikel Menarik: [Isteri Doa Bukan Untuk Rezeki Suami Aje, Tapi Biar Dia Setia Dengan Kita]

IKLAN

Sebenarnya bagi isteri, penghargaan dan perhatian dari suami itu lebih penting dari hadiah atau wang ringgit. Apatah lagi jika suami membuat kejutan sebegini, sudah tentu hati isteri berbunga-bunga dan rasa bahagia. Malahan suami juga akan dirahmati Allah SWT selalu serta dipermudahkan segala urusan dalam hidupnya kerana membahagiakan si isteri.

Ada suami yang nak buat kejutan untuk isteri? Klik saja di SINI

(Pa&Ma D Parents adalah komuniti yang menghimpunkan semua yang bergelar ibu bapa & diwujudkan sebagai menyokong perjalanan mereka sepanjang membesarkan anak di era milenium dan akan berkongsi info, artikel dan pelbagai promo aktiviti or event dianjurkan oleh Pa&Ma. Join channel Telegram Pa&Ma D Parents (https://t.me/pamadparents)